Dagens outfit.


(Förlåt för den suddiga bilden)

-Tröja från Ullared.
-Linne från JC.
-Byxor från Cubus.


Tjejkväll och match...

Hejsan!
Håller på och städar i mina skrivbordslådor nu, men tog en liten paus och tänkte berätta lite om helgen:
I Fredags hade vi tjäjkväll hos Lina, det var Askul, vi åt mat, kollade på film, fixade varandras hår, jaa ... Massa kul grejor hittade vi på! Som sagt, det var Askul!
Sen så hade vi match igår och såklart vann vi ju! Och Inte bara vann utan vi utklassade värkligen dom andra! 8-0 vann vi med! Så det var riktigt lyckat Båda två.
Senare idag ska jag upp till mormor och morfar och äta mat, det ska bli kul det med. Det är alltid roligt Att hälsa på hos dom. Och maten Där är Alltid supergod!
Sen ikväll har vi träning, längtar Faktiskt efter Att Få springa av mig lite efter Att ha suttit hemma och städat idag ....
Men nu ska jag nog gå och Fortsätta så det blir klart Innan vi ska åka.
Men ha det bra!

Internetproblem...

Hejsan.
Nu så funkar knappt internet här, det funkar en stund sen lägger det av. Sjukt störande, men inget jag kan görat nånting åt tyvärr....
Men nu så ska jag sluta skriva innan det lägger av igen, men jag ska försöka skriva snart igen, så fort jag kan ska jag börja försöka få ordning på det här.
Men ha det bra!
Pusss Ida!

Dagens outfit.


Dagens outfit är:
Svart baslinne från JC.
Svart polo-tröja från BikBok.
Jeans tights från GinaTricot.

Ny här!

Hejsan!
Helt ny här och fattar absolut ingenting! Jag har bloggat förut på "Devote" men då det inte har funkat så bra tänkte jag testa det här istället... Men som sagt så fattar jag ingenting, så kan nån typ berätta hur man fixar en Header?
Tacksam för hjälp!
Puss Ida!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0