Min helg

Hejsan!
Sitter här vid datan och slöar, Jossan va nyss här så vi gjorde klart våran Power Point redovisning om Mexiko.
Idag har jag spelat min första match med Kumla, det var riktigt kul! Vi vann med 2-1 och själv tycker jag att det gick riktigt bra för mig.

I fredags kom ju Jossan hem, så den här helgen har vi haft mkt att göra tsm för att ta igen en hel vecka, hehe, så i fredags följde jag med henne hem, sen åkte vi på BIO, Harry potter 7, vi har kommit på att det har blivit tradition att vi ser dom tillsammans nu...
Sen sov jag hos henne, vi passade på och sov till typ 12 halv ett, sen kom Jimmy och Vincent en stund.

Men nu tjatar David om att vi ska spela TV-spel, så det är väl bäst jag går och spöar honom lite i NHL 2K10 (tror jag det heter).

Ha det bra!

Och glöm inte tända första ljuset!

Snart jul?!

Hej!
Sitter här och har nyss gjort lite läxa, det är typ den enda anledningen till att jag ens orkar starta datan nu, den är så sjukt seg! Men när jag ändå sitter här är det klart jag passar på att skriva...

I helgen har jag mest varit med Jimmy, alltid lika kul och mysigt! Och så har jag kollat på lite handboll och varit med släkt och familj typ.

Men vet ni?! Idag är det bara EN MÅNAD kvar till jullovet börjar, va skönt, är rätt skoltrött just nu!
Men det är bara att hålla ut...


Och i helgen skrev jag också min önskelista, visst är det mysigt när det börjar bli jul? Snö, massa stearinljus och julbelysningar (till helgen iaf), börja leta presenter och allt sånt, jag älskar iaf det!
Här kommer lite av sakerna på min önskelista:



Men nu måste jag börja byta om, ska ut och träna fotboll i snövädret, så på med varma kläder nu!
Får se när jag skriver nästa gång...
Men ha det bra!

Vanlig skolvecka igen

Hej!
Nu var det sådär länge sen igen, men jag orkar inte sitta så mkt vid datorn, den är så sjukt seg så jag bara blir förbannad, haha.
Men ja... Det händer inte speciellt mkt just nu, går i skolan, träffar kompisar, pluggar och tränar fotboll med Kumla är väl det jag gör typ.

Inte så mkt mer att skriva just nu, men ni ska få lyssna på låten som är den absolut finaste kärlekslåten som finns!
Jag tänker iaf på nån speciell (thihi) när jag hör den...


Fotbollskväll och skräckdag

Hej!
Börjar med att berätta om gårdagen...
Först var jag med Jossan, vi gjorde inte mkt alls. På kvällen åkte vi (jag, Jossan, Emelie) till Örebro och kollade på ÖSK-GÖTEBORG, där träffa vi också Jimmy. Och dom vann med 2-1 (som jag tippade, ellerhur Jimmy? Haha).
LÄSKIGT:
Nu sitter jag här hos Jossan och är livrädd...
Vi kollade på en skräckfilm där djävulen tog över en liten flickas kropp, den var riktigt äcklig. Men det äckligaste av allt är att när vi har tittat klart på filmen och stängt av allt börjar en av högtalarna att låta precis som den där lilla flickan när djävulen pratar genom henne, jag lovar, det lät som nån som pratade på nåt annat språk...
Det konstiga är ju att vi dragit ut alla sladdar och ändå låter det. Hmm, jag går hem snart, det spökar i Jossans hus, det är inte första gången något sånt läskigt händer. En annan gång hörde vi att någon gick upp för trappan och tappade nycklar, vi trodde att Jossans föräldrar hade kommit hem, men när vi gick upp för att kolla var ingen där, och ingen av dom hade varit hemma (vi ringde ju och fråga). Det slutade med att vi ringde min pappa och skrek i telefonen att han var tvungen att hämta oss. LÄSKIGT!!
-
Men förut idag bakade jag och Jossan Chokladbollar (som råkar se ut som frysta, mögliga köttbullar eftersom vi inte hade allt). Men dom var iallafall riktigt goda!
Såhär är det meningen att dom ska se ut:
Färdigt på: 10 min
Ingredienser

200 g margarin eller smör
2 dl socker
6 dl havregryn
2 tsk vaniljsocker
1 msk cacao
3 msk oboy
4 msk kallt starkt kaffe
Pärlsocker för rullning (cocosflarn för de som inte vill ha så mycket sött i)

 

Såhär blev våra:



Färdigt på: 30-40 min
Ingredienser

200 g margarin eller smör
2 dl socker
6 dl havregryn
2 tsk vaniljsocker
1 msk cacao
3 msk oboy
4 msk kallt starkt kaffe

Några droppar grön karamellfärg (bara för att)

Pärlsocker för rullning (cocosflarn för de som inte vill ha så mycket sött i)

Strösocker för rullning (eftersom det inte fanns något annat).


RSS 2.0