hanboll

Hej!
Sitter här med Krille och kollar på fotboll.
Idag har jag, Jossan, Emelie och Krille kollat handboll (Järnvägen cup) hela dagen, eller jag va hos mormor och åt mat och firade morsdag lite i förskott...
Men när det började spöregna åkte vi hem istället.
Imorrn har jag match mot Eker, så då hinner jag nog inte skriva så mkt.
Men ha det bra!
PUSS IDA!


Tjejkväll, igen

Hejsan!
Sitter här med Jossan och Emelie, men funderar på att gå hem, här blir man bara mobbad, haha!
Emelie:
*Knackar på idas huvud*
- Nej, fortfarande trä!
Jossan:
*Knackar på idas huvud igen*
- Peppar, peppar ta i trä!

Men jag ger igen sen när dom har somnat, mohahaha....
Men iallafall. Vi ska ha spakväll, och kolla film (bråkar fortfarande om vilken), sen ska vi väl äta och grilla marsmellows om det slutar regna, sen har vi massa mer att göra som vanligt!
Imorrn ska vi och kolla handboll, det är ju Järnvägen cup här så man måste ju gå och kolla! Sen ska jag upp till mormor och äta eftersom det är morsdag på söndag. På söndag har vi match så då kan jag inte åka upp dit.
Men det var väl allt jag hade att skriva idag...
Ha det bra!
PUSS IDA ♥

Länge sen, men jag lever iaf!

Hejsan!
Ja, nu var det ju ett tag sen jag skrev... 
Och på den tiden har jag hunnit med att göra en massa saker!
Skrev ju senast i Fredags och då satt jag och taggade match, Matchen gick väl sådär, vi förlora, men kämpade bra iaf! 
Jag skriver dagarna istället, det är nog lättare än att förklara precis allt.
Lördag: Var med Krille, vi va typ ute och spela lite fotboll, eller nåt sånt. Sen fick jag duscha där och låna kläder av Julia (hans syrra) för att vi skulle på kalas hos hans farmor. Sen skulle vi gå med hundarna hem, vi fick typ släpa dom för att dom var så trötta. Sen kolla vi på hockey och sen åkte jag väl hem...
Söndag: Jag, David, pappa och mamma åkte upp till Tisaren för att fiska, David fich en rätt stor gädda, men vi var inte ute så länge eftersom det började blåsa så. Senare åkte jag hem till Krille, då var det kalas för hans pappa istället. Senare hade jag träning.
Måndag: Först va det skola som vanligt, sen hade jag match med A-laget. Det var min första match, och jag spelade nästan hela matchen då, vi förlora med ett mål, men det var mest otur...
Tisdag: I Tisdags var vi lediga, så jag och mamma åkte in till örebro och shoppade Bikini till mig (bild kommer). Sen städade jag min garderob. En hel sopsäck med kläder blev det som Vickan fick ärva. Sen gjorde jag lite läxa och så.
Onsdag: Skola som vanligt igen. Efter skolan kom jag, Jossan och Emelie på att vi skulle åka tåg in till stan och kolla när KIF spela match mot Tyresö, så vi tog ett tåg in dit, åt på McDonald's, tog om mitt hål i örat (där uppe hade det läkt igen). Om nån vill ta hål i örat billigt så gå till Parfym Pia Eller nåt sånt, det kostar bara 60 kr! Sen kollade vi på matchen, KIF vann med 3-1 efter förlängning, och gud va kul vi hade! Måste göras om!!
Idag: Idag hade vi koopertest i skolan, 2km/5 varv på löparbanan på så kort tid som möjligt. Jossan kon 1:a i klassen och jag 2:a på 9, 40 min (godkänt för killar(!) var typ 10/11 min). Bästa killen hade nåt på 10, haha, då var dom inte så kaxiga! Nu har jag pluggat lite och snart ska jag iväg på träning med A-laget idag.

Det var väl typ allt jag hinner skriva idag, för nu ska jag gå och byta om för fotboll.
Men ha det bra!
PUSS IDA! 

 


Taggar match med Jossan

Hejsan!
Sitter här och väntar på att klockan ska bli dax att åka. Vi har match mot Adolfsberg, och jag får äntligen spela! Fast det blir nog inte så mycket skrikande även fast jag är lagkapten och libero och igentligen ska skrika och styra laget typ, jag har ingen röst, efter förkylningen och allt låter jag typ som en tondöv kråka (haha) men så illa är det faktiskt! Och skrika kan jag inte över huvud taget, det låter typ som om jag är i målbrottet...

Men håll tummarna nu!
Ha det bra!
PUSS IDA! 

Fotoblogg

Hejsan!
Ligger här i soffan idag med, snorar och låter som en kråka...
Men lite bra är det att vara sjuk också, jag fick en idé förut när jag låg här och ruttnade: Jag fixar en blogg där jag bara lägger upp mina bilder, en fotoblogg alltså! Så det har jag gjort idag typ.
Tryck här för att komma till den!

Har väl inte så mkt mer att skriva om, det händer ju inte så mycket spännande saker när man inte reser sig ur soffan ens liksom, hehe.
Men ha det bra!
PUSS IDA! 

Ligger här i soffan och ruttnar...

Hejsan!
Sitter här i soffan, det är väl typ det jag har gjort idag, ätit glass, halvsovit i soffan, zappat mellan dåliga program... Ja, jag är sjuk, med feber och halsont.

Men Fellingsbro då?
Ja, det var väldigt dåligt väder, så på dom tre dagarna blev det bara en träning och två matcher, istället för 6 st pass som det var meningen att bli.  Men Jossan och jag hade kul ändå och hittade nya kompisar som jag verkligen ska försöka hålla kontakten med nu! 
Själva spelandet gick väl rätt så bra. Den första matchen känndes riktigt bra, den andra var väl sådär. 
Jag är faktiskt nervös för hur det går, men jag håller tummarna för att jag går vidare till höstlägret!!

Men nu tänker jag kolla klart på Svenska hollywood fruar och sen ska jag nog sova snart så jag kanske mår lite bättre imorrn. 
Och vad tycker ni om min nya header?


Ha det bra!
PUSS IDA! 

♥ 3 månader! ♥

Fredag 14/5-2010.
3 månader med min älskling, du är den bästa killen nån kan önska sig, jag älskar dig sweetheart, mest av allt!



PUSS! 

Taggar Fellingsbro!!

Hejsan alla söta!
Sitter här och har nyss varit hos doktor Per som har kollat lite på min rygg och så fick jag laser- och värmebehandling. Annars hare vart skola som vanligt, jag har vart helt flummig och haft världens överskottsenergi hela dagen, hehe.
När jag kom hem packade jag till Fellingsbrolägret, nu ska jag väl mysa lite med familjen och så för imorrn åker jag ju VÄLDIGT tidigt, sen är jag där tills på lördag-kväll. Så jag kommer ju inte att skriva nu på några dagar...

ÖNSKA MIG LYCKA TILL OCH HÅLL TUMMARNA NU!!
Och ha det så bra!
PUSS IDA! 

Bilder från nya kameran

Hej!
Idag har det vart skola, efter skolan gick jag, Jossan och Krille hem till Jossan. Tog massa bilder med nya kameran som kommer snart...
Efter vi hade vart en stund åkte jag till M-berg och shoppa lite grejor jag ska ha med till Fellingsbrolägret.
Men här kommer bilderna istället:



























































Det var väl allt...
Hinner inte skriva några förklaringar idag, men ni förstår nog vad allt är ändå, hehe.
Men ha det bra!
PUSS IDA! 

Plugg-dag

Hejsan!
Sitter här och pluggar och pratar med Krille och Jossan på skype, har pluggat typ hela dagen, suck vad tråkigt det är! 
Igår sov jag ju hos Jossan, vi satt i pyamas till typ kl 15 och kolla film och sånt. Sen när jag kom hem var vi barnvakt till mina små kusiner Mille och Enzo, det är typ springa runt och leka hela tiden, fattar fortfarande inte hur Mille orkar! haha.
Sen sov dom här, så imorrse väckte David och Mille mig med att typ gnugga en strumpa i mitt ansikte, skönt att vakna så en söndagmorron!!

Det var väl typ allt jag hade att skriva just nu...
Men ha det bra!
PUSS IDA! 

Du är det bästa som har hänt mig
Och som kommer att hända mig
Du är det vackraste jag vet
Drömmar om dig gör mig så het
Jag tänker på dig dag som natt
Det är för dig jag sjunger min skatt
Du betyder så himla mycket för mig
Du vet att jag
Jag älskar dig



Tjej-kväll

Hejsan!
Skulle ha tjej-kväll idag då, men det kom ju lite killar också, så det blir väl en "halv" tjejkväll, hihi. Nu sitter jag här framför Jossans sega(!) dator. Dom andra sjunger singstar, låter bra! Haha.
Sen ska vi sova här och ha det mysigt...

Har väl inte så mkt mer att skriva nu, skriver kanske senare eller imorrn. Plus att det säkert kommer lite bilder då också.
Men ha det bra!
PUSS IDA!


Fellingsbro, here I come!

Hejsan!
Sitter här och har det bra och ler för mig själv... 
Har mått lite sådär idag, men nu när jag nyss fick veta att jag kom vidare till Fellingsbro-lägret försvann det! Jippie! Ett steg närmar distriktslaget då...

(Syns inte så bra, men det är iaf mitt namn som är inringat där)

Annars har det inte vart så mkt speciellt den här veckan, en match där vi inte berättar resultatet (hehe), så har jag vart med Krille och Jossan, vart hos doktorn, legat hemma och slöat i soffan och kollat TV och pluggat är väl typ det jag har gjort...
Nu väntar jag på min kamera som jag har beställt, tryck här för att se vilken det blev (men det är inte den färgen, den är svart), längtar efter att få riva upp kartongen och börja knappa, hihi. Förhoppningsvis kommer den redan imorrn, men vi får väl se...


Men ha det bra!
PUSS IDA! 

Filmkväll!

Hejsan!
Sitter här hos Jossan, och jag ska sova här, vi har kollat på 3 och en halv film nu, så vi är rätt trötta och slöa, hehe. Men idag har vi haft matchdag med den dära zon-saken, så om man blir uttagen från matchen (80st av 150 går vidare) så går man vidare till Fellingsbrolägret, sen blir man uttagen därifrån osv. Men det kändes som det gick bra, så nu är det väl bara att hålla tummarna i en vecka!
Men igår så va vi ju vid en Majbrasa, alltid lika kul att va med tjejgänget + Krille, hehe. Men ja, vi kollade typ när dom tände brasan och när dom sköt raketer, sen satt vi på en sten och pratade en stund...
Sen skjutsade vi hem Krille och sen Vickan.
En bild från igår:

Men ha det bra!
PUSS IDA! ♥

RSS 2.0