SMS-bloggar

Kolla nyss upp hur man gör när man SMS-bloggar, så jag skulle bara testa om det funka.


Vart med Jossan igen

Hej!
Igår var jag och Jossan i stan, först gick vi i lite affärer och fikade på Bara Vara sen gick vi och såg Eclipse på bio. Jag köpte några svarta typ pärlarmband i olika storlekar, och örhängen som också var som pärlor/kulor (eller vad man ska säga) i olika färger och storlekar. Filmen var bra, ungefär som dom andra, annars kan ju trean bli sämmre än dom andra tycker jag, men den var bra! Det var riktigt mysigt att gå på bio iaf. Efter bion gick vi och åt på McDonald's där det hände lite saker så polisen kom och så (inget alvarligt, men ändå) och det var inte jag och Jossan som gjorde något dumt, jag lovar, hihi. Efter vi hade ätit kom mamma, pappa o David  och hämtade oss. Sen sov Jossan och jag i min husvagn, vi kollade på två filmer: Brudens bäste man och Djävulen bär Prada, dom var bra båda två. Sen sov vi till typ elva/halv tolv idag. Sen har vi typ spelat lite TV-spel, hehe. Och nu gick Jossan precis hem. 
Nu ikväll skulle kanske familjen (och Jossan?) åka upp till Tisarn och ta ett kvällsdopp, sen ska vi kolla på finalen i lag-VM i Speedway, HEJA SVERIGE! Hehe.
Imorrn ska jag äntligen få vara med Krille igen efter alla semestrar, längtar! 
Det var nog allt för idag.
Ha det bra!
PUSS IDA!

JOSSANDAG... OCH NATT.

HEJSAN!
Idag åkte jag med familjen upp till Tisarn, men det var så kallt så vi åkte hem istället. Då följde Jossan med och fikade och badade i poolen. Sen åkte vi ut med Jossans nya båt som dom har i Vättern. Där vi badade och hade kul!
Ni borde testa: att ta på er en sjömansmask och gå ut i en lekpark och åka alla rutchkanor och gungor och allt med den där masken på, ni kan ju gissa hur alla andra på lekplatsen skrattade och kollade konstigt på oss, haha! Man måste ju bjuda lite på sig själv ibland, och det är faktiskt jäkligt kul att vara barnslig då och då! Självklart tog vi MASSA bilder som kommer nån annan gång.
Nu är jag hos Jossan, hade tänkt "sova" här, hehe. Vi ska kolla klart på Sex and the city plus Never back down hade vi tänkt, men vi får väl se om Jossan orkar vara vaken så länge till, hihi.
Men nu så är det bäst vi sätter igång med våran filmkväll.
Ha de så bra!
PUSS IDA!

Semester, semester, semester...

Hejsan!
Var ett tag sen nu... Men jag har nog tagit lite sommarlov från bloggen också. Jag menar nu när det är fint väder är det där "bloggsuget" liksom borta och jag vill bara vara ute i solen och bada och vara med vänner och familj. Det här är första gången på länge jag värkligen orkar sitta här inne, nu när jag bara nyser och snorar och inte får träna för att jag har haft halsont så länge kan jag ju passa på att skriva ett lite längre inlägg och berätta allt som händer och sker.

SEMESTRAR:
Först var jag och Josssan i Strömstad över midsommar. Precis lika kul och mysigt som förra året förutom att vi hade bättre väder så vi kunde ligga på stranden och sola, och även bada lite i havet.
Ja, vad gjorde vi igentligen? Solade, badade, träffade folk, tränade (lite iaf), åt massa godis och glass och lekte i lekparken på campingen, haha! Och såklart flummade och bara hade det mysigt!
Sen åkte familjen på en liten "försemester" på några dagar till Eköns camping, på Östkusten, där vi bara solade och badade.
Bara några dagar efter vi hade kommit hem bar det av till nästa resmål. Då invaderade familjen Sandbybadets camping på Öland, haha. Nedå, vi rullade in med våran lilla husvagn lugnt och försiktigt. Och under tiden mamma och pappa satte upp förtältet gick David och jag och kollade på finalen i fotbolls VM. 
Sen hade vi sol i två hela veckor (utom en dag när det regnade och åskade) alla andra dagar kunde vi ligga på stranden. Fast när det var som varmast passade jag på att få feber och halsont så jag fick ligga uppe på campingen och sova i 100 graders värme... Men precis alla andra dagar låg jag på stranden, så brun är jag väl lite nu (inte för att skryta, hihi). 
Vad gjorde vi på Öland då? Solade, badade, åkte och kollade på olika saker det är ju så fin och speciell natur på Öland, lyssnade på trubadur, åt pizza på en filt vid havet i solnedgången (borde alla göra nån gång med familjen!! Sjukt mysigt!), fikade en massa på våran picknickfilt som följer med överallt, shoppade och bara myste en massa med familjen.
På vägen hem var det dags för nästa semesterställe, farmor och farfars sommarstuga i Småland. Mamma och pappa släppte av oss där, åt lite mat och åkte vidare hemåt. David och jag stannade där i två nätter. Sen tog vi tåget hem. 
Stugan ligger mitt ute i skogen, mitt ute i ingen stans. Det är ca 100 meter ner till en liten sjö där dom har båt som vi brukar fiska i. Och gissa vem som fick mest fisk, JAG!? Jag som inte ens gillar att fiska fick fyra abborrar och en gädda, inte dåligt va? David älskar att fiska och kan väldigt mkt om det så han bara sucka och skaka på huvudet när jag sa: David det drar i mitt spö, jag tror det är skit på draget, ska jag dra upp eller försvinner det? Han säger dra upp, så jag drar upp och det sitter en mussla på kroken. David nästan skriker: Hur fan kan du få en mussla på kroken?! för det första ska inte kroken gå igenom det hårda skalet och för det andra ligger dom på botten! Men storfiskar'n själv har ju lite talang, haha! Sista natten och dagen kom det ca 80 mm regn så det vart mest kortspel tills vi skulle åka till tågstationen.

IDAG:
Idag har jag äntligen kunnat vara med Jossan igen, har ju saknat världens bästa kompis, ni kan ju tänka er att vi hade mkt att prata om nu efter 2 veckor! Vi spela nåt tråkigt spel på datan som jag bara förlora på hela tiden, sen så satt vi på hennes trappa och pratade och kollade när hennes kattungar lekte. Sen kolla vi på Sex and the citysom hon inte har sett?! Hehe. Sen hämtade mamma oss och vi åkte och badade och fikade med mina kusiner i Bäcksjön.

IMORRN:
Imorrn ska kanske Jossan med oss och bada om det blir bra väder och sen ska jag kanske med henne och åka deras nya båt i Vättern.

BILDER:
STRÖMSTAD

(På "våran" klippa på kvällen när vi kom)


(Leker i lekparken, haha)


(Leker i lekparken, hihi)


(På väg tillbaka till stugan på midsommarafton)


(Snygga i alla vinklar?)


(Gillar att hoppa, hehe)


(Finare ställen är svårt att hitta!)


(Bästisar 4-ever!)

EKÖN

(David som kastar macka)


(Såhär nära vattnet låg vi och solade)


(Jag som flyter runt på en ring)


(Ida+Krille, snart ett halvår nu så alla vet!)


(Jättefin stenstrand)

ÖLAND

(Picknick med pizza vid havet, mycket bättre än resturang!)


(Jag som posar vid havet)


(Jag som posar i Borgholm)


(David och hans kompis, sisten i är ett ruttet ägg!)


(Jag posar på stranden)


(Solnedgång)


(Inte jag som posar på raukarna faktiskt, hehe)


(Såhär kan det gå om man sover för länge på morgonen, väldigt tacksam för den väckningen mamma! Haha)

SMÅLAND

(David, farfar och Bernt ute och fiskar)


(en LITEN groda vi hittade)

Det var nog allt för den här gången. Lite mer "naturbilder" kommer på min andra blogg snart.
Men ha det bra!
PUSS IDA!


RSS 2.0